Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Marta Farrés es nega a expulsar a Marta Morell de l'Ajuntament de Sabadell

15 Octubre 2021 Redacció: Puntvallès

Població: SabadellL'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, descarta prescindir de seva segona tinenta d'alcaldessa, Marta Morell.

Aquest dijous es va fer públic l'informe jurídic de la Secretaria General de l'Ajuntament, que conclou que Morell ha de passar a ser regidora no adscrita, un cop Podem ha oficialitzat la seva expulsió del partit.

"Ha de ser el partit qui aclareixi la situació, nosaltres vam demanar l'informe al secretari, i ens diu que amb les condicions que hi ha s'ha de procedir a demanar que Morell deixi el grup municipal i passar a ser no adscrita", ha assegurat Farrés en una atenció als mitjans de comunicació.

Amb tot, descarta prescindir d'ella com a membre de l'executiu local: "En clau de governabilitat no hi haurà cap implicació", conclou.

Com a conseqüència directa, l'expulsió de Podem comporta, a més, perdre l'aportació de 3.000 euros en concepte de grup municipal, que en ser Morell la única regidora quedarà dissolt. A més, perdrà els dos tècnics que tenia assignats.

En mantenir-se al govern, però, mantindrà la seva assignació com a regidora de l'executiu local i l'assessor que li correspon.

D'aquesta manera, mantindrà intactes les funcions que li son atribuïdes a dia d'avui al cartipàs municipal de Feminisme, Drets Civils, Joventut, Cooperació, Nova Ciutadania, Memòria Històrica, Benestar Animal i Participació.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès