Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Marion Betriu, nova directora d'un Festival TNT que se celebrarà del 9 a l'11 d'octubre

15 Abril 2020 Redacció: ACN - Barcelona

Població: TerrassaGiulia Poltronieri serà la màxima responsable de programes de teatre de Terrassa

El Festival Terrassa Noves Tendències (TNT) celebrarà la seva propera edició els dies 9, 10 i 11 d'octubre, una mica més tard del que és habitual i "condicionat a la situació sanitària i a les normes vigents en cada moment". La gran novetat de l'edició és l'estrena d'una nova direcció, que recau en Marion Betriu en substitució de Pep Pla, que va plegar l'any passat. El certamen potenciarà aquest any el treball en el territori, lligant-lo a la ciutat i als diferents districtes i sense oblidar les seves vessants més lligades a l’experimentació, la innovació o la investigació. D'altra banda, Terrassa incorpora la figura d'un director de programes de les arts escèniques per la resta de l'any, que estrena l'artista i gestora Giulia Poltronieri.

El Festival Terrassa Noves Tendències (TNT) se celebrarà els propers dies 9, 10 i 11 d’octubre. Un calendari que estarà "condicionat" a la situació sanitària i a les normes vigents en cada moment, tal i com manifesta el festival en un comunicat. L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Cultura i conjuntament amb la nova direcció del Festival, encapçalada per Marion Betriu, treballa ja amb l’objectiu d’organitzar el festival en aquestes noves dates i poder mantenir així un dels certàmens més emblemàtics i un dels referents més importants de les noves tendències artístiques a nivell nacional i internacional". El dia 6 d'abril es va tancar el període d'inscripcions de propostes artístiques. En aquest sentit, el certamen vol emfasitzar més el treball "en el territori, lligant-lo a la ciutat i als diferents districtes", sense oblidar les seves vessants més lligades a l’experimentació, la innovació o la investigació, que l'han caracteritzat sempre. Segons la regidora de cultura de Terrassa, l'actriu Rosa Boladeras, en aquesta nova etapa volen fer "un pas endavant per aconseguir un festival més ampli" i "heterogeni", que estableixi més "complicitat" amb la ciutat a través de les seves institucions culturals. Noves direccions de TNT i programes de TeatreEl Festival TNT 2020 inicia aquesta nova etapa sota la direcció de Marion Betriu que tindrà com un dels seus principals objectius el de potenciar l’obertura del festival a la ciutat accentuant la seva col·laboració amb associacions, col·lectius i ciutadania en general, reiteren des del festival. La nova direcció també haurà de coordinar-se i col·laborar amb la direcció de programes de Teatre, un càrrec de nova creació que estarà encapçalat per Giulia Poltronieri, que serà l’encarregada de definir les línies estratègiques en aquest àmbit, així com dissenyar i coordinar la programació dels teatres de Terrassa. Les noves direccions de programes de Teatre i TNT són fruit del procés de selecció impulsat per l’Ajuntament de Terrassa al que es van presentar fins a 23 candidatures en el cas del TNT i 26 pel que fa a la direcció de programes de Teatre.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa

No ets tu, és el teu cervell Més info

No ets tu, és el teu cervell

Podem reprogramar el nostre cervell per canviar la nostra realitat. Toñi Sáez, ...

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica Més info

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica

L’Ajuntament de Granollers participa un any més en la Marató de l’Estalvi ...

El Museu Thermalia de Caldes de Montbui inaugura una exposició de referència al voltant del termalisme Més info

El Museu Thermalia de Caldes de Montbui inaugura una exposició de referència al voltant del termalisme

Les obres de la nova exposició permanent del Museu Thermalia, que aquesta ...

La vida zero waste Més info

La vida zero waste

L’era 0 residus ha arribat per quedar-se: com és una vida zero ...

Tres talents joves desenvoluparan projectes innovadors per a Granollers Més info

Tres talents joves desenvoluparan projectes innovadors per a Granollers

El programa Agents Innovadors impulsat des del Pla Estratègic és fruit de ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès