Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Margarida Genera i Monells publica un llibre sobre la història del municipi de la Garriga

24 Febrer 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: La GarrigaMargarida Genera i Monells, arqueòloga i prehistoriadora, és l'autora de La Garriga. Un poble amb arrels mil·lenàries, un llibre que repassa la història del municipi en el context de les comarques del Vallès, des de la prehistòria fins a l'època romana. 

L'obra, editada amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Garriga i de la Fundació Maurí, conté vàries il·lustracions de dibuixants de renom com Francesc Riart i Julià Riu, a més de nombroses fotografies, mapes, gràfics i taules cronològiques, que fan que el llibre es pugui utilitzar com a manual d'estudi.

El llibre, que també proposa sortides i visites a museus i altres espais patrimonials relacionats, està prologat per l'historiador Jaume Sobrequés Callicó. 

El llibre es pot adquirir a les llibreries Biset, Strogoff i l'Estanc de la plaça per 26€

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

la garriga


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès