Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Lluís Escrits del Club Natació Granollers, doble bronze júnior al Campionat d’Espanya

12 Abril 2019Redacció:

Lluís Escrits, doble bronze júnior
al Campionat d’Espanya   

 

Bona participació dels nedadors del Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya Open Absolut i Júnior que va tenir lloc del 6 al 10 d’abril a Sabadell. Una competició on es va pujar al podi en dues ocasions, a més a més d’aconseguir estar presents en tres finals i tres semifinals. 

Les medalles van arribar de la ma del  nedador júnior Lluís Escrits, que va fer un gran actuació a les proves de fons. Tant als 1.500 com als 800 lliures es va classificar en tercera posició, pel que va rebre una doble medalla de bronze. A més a més, en categoria absoluta va fer el 15è lloc als 800 lliures i el 16è en 1.500. En la prova de 400 metres va nedar la final, aconseguint un 4t lloc com a júnior i un 20è lloc en categoria absoluta. 

El nedador absolut jove Marcos Gil va classificar-se per a disputar dues finals. Va fer-se amb el 6è lloc de la seva categoria i ser 11è absolut en la prova dels 400 lliures, així com amb la 7a posició absolut jove i la 12a absoluta als 200 lliures. 

Pel que fa als nedadors absoluts, Raimon Bosch Palmira Chaparro van ser semifinalistes en aquest Campionat d’Espanya. Bosch va fer el 11è lloc als 100 braça i 11è lloc també als 50 braça. Per la seva banda, Chaparro es va classificar en 19a posició als 50 lliures. 

El Club va estar representat amb un total de sis nedadors: els absoluts Raimon Bosch, Palmira Chaparro i Luisa Mar Morales, l’absolut jove Marcos Gil, i els júniors Lluís Escrits i Hector Morales. Tots van batre les seves marques de la temporada, especialment els dos nedadors júnior que van millorar amb escreix les seves marques personals. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


Les paradetes de Sant Jordi d'Òmnium al Vallès Oriental

12 Abril

Cultura

Més info
El Sindicat d’Estudiants exigeix a la UAB que veti actes de “l’extrema dreta” perquè “atrauen feixistes” al campus de la UAB

11 Abril

Actualitat

Més info
L’equip de govern de la UAB lamenta la “instrumentalització ideològica” del campus després dels incidents d’aquest dijous

11 Abril

Actualitat

Més info
La comitiva del PP s’encara amb estudiants antifeixistes que intenten impedir l’acte d’una entitat unionista a la UAB

11 Abril

Política

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès