Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L’Escola Ginebró rep el Segell Smart d’innovació educativa

27 Març 2019Redacció:

 

L’Escola Ginebró ha estat recentment acreditada amb el Segell Smart, el reconeixement d’innovació i excel·lència educativa impulsat per la Fundació Tr@ms i validat per la Universitat Oberta de Catalunya.

 

Aquest distintiu s’atorga a les escoles que garanteixen un alt nivell de qualitat educativa i innovació, amb una visió transversal del procés educatiu, centrat sempre en la figura de l’alumne i el desenvolupament de les seves competències personals.

 

El Segell Smart està impulsat per la Fundació Tr@ms, amb l’objectiu que els alumnes de les escoles Smart siguin persones creatives amb valors, competències i habilitats per afrontar els reptes del futur i aprofitar les oportunitats que dóna un entorn cada vegada més àgil i canviant.

 

Per obtenir el Segell Smart, l’escola Ginebró ha superat una auditoria que ha avaluat els diferents àmbits que s’utilitzen com a indicadors: l’estratègia de la cooperativa, el projecte pedagògic, la qualitat i innovació de les metodologies, la implicació de l’equip docent, l’acompanyament i seguiment dels alumnes, la gestió de recursos i les iniciatives vinculades amb la societat i l’entorn.

 

Maria Expósito i Gorka Insausti, directora i president respectivament de l’Escola Ginebró, han rebut la placa identificativa del Segell Smart de mans d’Antoni Romero, representant de la Fundació Tr@ms, i Carlos Pulido, consultor del Segell Smart.

 

Maria Expósito comenta: “El Segell Smart suposa un reconeixement a la nostra manera de fer i d’entendre la pedagogia. El Ginebró, marcat pel fet cooperatiu, s’ha caracteritzat sempre pel tenir un projecte pedagògic centrat en la cooperació, el compromís, la proximitat i la innovació. I aquest segell evidencia que la nostra determinació per l’exigència i la qualitat són un tret distintiu de l’escola del futur.”

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


Un exdiputat alemany que estava l'1-O defensa l'actitud "no violenta" dels ciutadans tot i la 'intimidació' policial

27 Març

Especial Judici

Més info
Doctor Music podria endur-se el festival d'Escalarre al Circuït de Montmeló

26 Març

Actualitat

Més info
Ripollet i Cerdanyola inauguren un monòlit per recordar les víctimes d'Uralita i "fer visible el dolor" que ha causat

26 Març

Societat

Més info
En llibertat amb càrrecs el detingut per atropellar mortalment una dona en una parada de bus de Sabadell

26 Març

Societat

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès