Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Les trobades del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua de Canovelles tornen a estar disponibles

11 Octubre 2021 Redacció: puntvalles

Població: CanovellesAquest dimecres s’han reprès les sessions del GSAM, el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua de Canovelles, que pretén oferir a les persones cuidadores no professionals suport psicològic i un espai de relació on poder intercanviar experiències. 

Sovint les persones amb familiars a càrrec s’obliden de si mateixes i passen a dedicar gran part del seu temps i dels seus esforços a cuidar de la persona dependent. Precisament per això, els objectius del grup són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès.

Cal destacar que es disposa de l’ajut d’un psicòleg i que el GSAM té una durada de 10 sessions d’una hora i mitja cadascuna. Les trobades es realitzaran tots els dimecres, fins a finals del mes de desembre, a Can Palots, de 10 a 11.30 hores. La iniciativa està organitzada per  l’Ajuntament de Canovelles amb el suport de Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de la Fundació per a l’Atenció de Persones Dependents. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

canovelles


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès