Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Les Franqueses renova la col•laboració i dóna 10.000 euros a la Fundació el Xiprer

9 Gener 2019Redacció:

L’Ajuntament i el Xiprer renoven la col·laboració per ajudar en les diferents despeses derivades de l’atenció als veïns de les Franqueses.

La Fundació el Xiprer ha atès durant el darrer any a 460 franquesins a proposta de l’àrea de Polítiques Socials del municipi . La fundació i l’Ajuntament col·laboren des de fa temps i avui han prorrogat el conveni de col·laboració per al repartiment d’aliments per un any més. A més, el consistori ha aportat 10.000 euros per a l’atenció de les necessitats bàsiques dels ciutadans de les Franqueses.

L’actual conveni  estableix que el Xiprer s’encarregui, des del magatzem que la fundació té al municipi, de repartir els lots d’aliments entre els usuaris que serveis socials de les Franqueses derivi i de fer-ho amb el suport de la plataforma informàtica eQuàliment; també, de donar servei al menjador social i del suport a la integració social als franquesins que ho necessitin.

En l’acte d’entrega del xec hi ha assistit l’alcalde, Francesc Colomé, la presidenta de la Fundació el Xiprer, Mercè Riera, així com el regidor de Polítiques Socials, Ferran Jiménez ii la gerent de la fundació, Natàlia Sanchís. Tots han destacat la importància de la feina que s’està duent a terme i les millores de coordinació entre ambdós ens.

Durant el passat 2018, el Xiprer va atendre a més de 3000 persones de diferents municipis. Una entintat que neix de la inspiració de fer una llar per l’acolliment i la dignitat de les persones més desfavorides.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


El km 13 de la Mitja, als Gorcs, es dedica a José Manuel Rodríguez

9 Gener

Esports

Més info
Ferit lleu el conductor d'un camió que ha bolcat a l'AP-7 a Sant Cugat del Vallès

9 Gener

Societat

Més info
"La Cantonada d'Or" de Granollers reparteix el primer premi

8 Gener

Actualitat

Més info
Dos dels excursionistes morts al Perú són veïns de Sant Cugat i l'altre de Cerdanyola del Vallès

8 Gener

Societat

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès