Les Franqueses CF debuta en 1a Catalana amb un empat enfront del Sant Cugat FC

Les Franqueses, C.F. :  Jahir Nahen, Marwan ( min. 63 Alkaba), Adrian Vico, Guillem ( min. 46 Oriol Bordas, min. 72 Maude), Aparicio, Roger Castellvell (min. 63 Younoussa), Toni Atanasio, Ramon (min. 81 Diego Carrillo), Ilyas, Julian y Victor Garcia.

Sant Cugat Futbol Club:  Guillem, Marc Capel, Arnau, Marc Arnau, Jordi, Manel, Jordi Ranera, Sergi Mas (min. 78 Ferran Vera), Simon  Basanta (min. 60 Ivan Sanchez), Guillem Benet (min. 85 Alejandro Chacón), Marc Rodríguez

Gols: Min. 61 0-1 Marc Rodriguez; Min. 67 1-1 Julian

Les Franqueses CF i Sant Cugat FC han empatat a 1 gol, resultat just després dels 90 minuts disputats.

El partit ha començat amb Les Franqueses CF contralado la pilota, fruit d'aquest control han arribat les primeres ocasions de gol per als locals, en el minut 2 a forçat el primer servei de cantonada fruit de qual s'ha produït la primera ocasió clara de gol. En el minut 12, altre servei de cantonada ha significat la segona ocasió clara de gol, aquesta vegada la xutada creuada ha sortit fregant el pal. A partir d'aquest instant, l'equip visitant ha començat a estirar les línies, i ha començat a donar els seus fruits, en el minut 16 a provocat una falta a la frontal de l'àrea local, el seu tir ha anat a parar al travesser. En el minut 19 una altra ocasió per als visitants, pilota al travesser, després d'una jugada per l'esquerra. Segueix el domini visitant, en el minut 23, galopada per l'esquerra que atura el porter local. En el minut 26 targeta groga per al jugador local, Toni Atanasio. En el minut 27 ocasió per al Sant Cugat FC, aquesta vegada el tir creuat surt al costat del pal. En el minut 30 la millor ocasió per als visitants de la primera part, el davanter es queda davant del porter, el seu tret surt a la dreta de la porteria. Les Franqueses CF portaven el perill a pilota aturada, minut 33 un altre servei de cantonada i un altra ocasió de gol per als locals. En el minut 36 ha vist targeta groga el visitant Sergi Más. Resultat a la primera part ha estat de 0 a 0.

La segona part ha millorat l'equip local, i han començat a arribar les ocasions de gol, encara que els seus davanters no han estat encertats. Sobretot els locals creaven molt de perill a pilota aturada. Però ha estat l'equip visitant qui s'ha avançat en el marcat, en el minut 62, una jugada una mica embolicada per la banda dreta de Les Franqueses CF, s'ha produït el centre i el davanter del Sant Cugat FC, Marc Rodriguez s'ha avançat al seu marcador i ha enviat la pilota al fons de les malles.
Les Franqueses CF, no s'ha ensorrat, tot el contrari, i ha anat a buscar el gol amb insistència, fruit d'això, en el minut 68 una jugada ben trenada per la banda esquerra remata el centre Julian al fons de la porteria.
Ja no es mouria el marcador fins al final del partit. Un partit entretingut que s'ha disputat a porta tancada.

Repartiment de punts, que fa gust de poc als dos equips, encara que això no ha fet res més a començar.

Bona sensació de Les Franqueses CF en el seu debut en la 1a Catalana.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental