Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Les Franqueses aposta per la promoció de les activitats físico esportives als centre educatius

13 Novembre 2018 Redacció:Diversos centres educatius signen acords de col.laboració amb el Patronat Municipal d'Esports.


Les Franqueses aposta des de ja fa uns quants cursos per la formació acadèmica en activitats físico esportives i en la formació de tècnics, i encara fa més que ho fa per la promoció de l'activitat física entre tots els habitants del municipi. En aquest context, el Patronat Municipal d'Esports i els instituts Lauro i el Til·ler, han renovat l'acord de col.laboració entre les dues parts.

Segons el conveni, l'Ajuntament es compromet a cedir diversos espais esportius per a la realització d'activitats curriculars dels alumnes d'Educació Secundària Obligatòria i del cicles formatius de Grau Mig i Superior: el Pavelló Esportiu Municipal, la pista poliesportiva coberta, les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal amb autorització de l'empresa adjudicatària, el Camp de Futbol Municipal, el camp de futbol7, les pistes de pàdel i tennis i, en el cas de l'Institut Lauro per un tema de proximitat, la Zona Esportiva Municipal de Bellavista. De la mateixa manera, els dos instituts es comprometen a la cessió de les seves instal·lacions esportives per a la realització del Programa Escolar de Promoció Esportiva, per a alumnes de primària, i per a les activitats de l'Associació Apadis, en el cas de les pistes, vestidors i gimnàs del Lauro.

L'acord també compromet al Patronat Municipal d'Esports a col·laborar i donar suport en les activats esportives complementàries organitzades pels instituts (sortides, esquiades...) fent una aportació econòmica anual.

Paral·lelament, l'Escola Camins també ha signat un acord amb l'Ajuntament per a la col·laboració entre l'AMPA de l'escola, el patronat i el CB les Franqueses per desenvolupar l'activitat de bàsquet al centre.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès