Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Les Cases de la Música s’adhereixen al protocol contra les agressions i les discriminacions als espais d’oci nocturn

29 Maig 2019Redacció: ACN - Barcelona

Les sales de concerts agrupades a Cases de la Música s’han adherit al protocol ‘No callem’ creat el 2018 per l’Ajuntament de Barcelona contra les agressions i els assetjaments sexuals en espais d’oci nocturn i privat. A la iniciativa s’hi havien sumat ja multitud de sales, i amb l’adhesió de Cases de la Música s’hi afegeixen ara El Clap de Mataró, La Mirona de Salt, la Salamandra de L’Hospitalet, Stroika de Manresa i El Vapor de Terrassa. A més, Cases de la Música també es declaren en contra 'altre tipus de comportaments discriminatoris' vers les persones LGTBI. Seguint aquest protocol, les sales han elaborat hem elaborat un pla amb guies a seguir “si qualsevol persona pateix aquests tipus d’accions: com el dret a assistència psicològica, emocional i mèdica, o la possibilitat de posar denúncia i portar a judici la agressió, entre altres”, expliquen en un comunicat aquest dimarts.

Les Cases de la Música defensen en un escrit que han fet públic aquest dimarts que la seva adhesió al protocol ‘No callem’ és la manera de “defensar en tot moment les relacions sexuals lliures i consentides i de rebutjar qualsevol agressió sexual i acte hostil, degradant o que causi dany físic i que es pugin cometre en les nostres instal·lacions”. D’altra banda, reiteren el seu compromís amb l’objectiu d’aconseguir “espais lliures d’agressions, accions discriminatòries i comportaments de caire sexista, homòfob o xenòfob”.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


Alfredo Vega (PSC): 'Nosaltres no hem promès cap alcaldia ni hem jugat a fer coalicions estranyes'

29 Maig

Política

Més info
AMPLIACIÓ:Adif estudia tallar l'R4 parcialment aquest estiu entre Castellbisbal i Martorell per les obres del corredor mediterrani

29 Maig

Actualitat

Més info
Ballart retreu al PSC que vulgui intentar 'un pacte de perdedors fruit de la ràbia'

28 Maig

Política

Més info
Esquerra Republicana reclama que es torni a posar el llaç groc al balcó de l´Ajuntament de Granollers

29 Maig

Política

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès