Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles crearà una línia d’ajuts extraordinaris a l’escolarització per al proper curs 2020-2021

22 Juliol 2020 Redacció: puntvalles.com

Població: Sant Fost de CampsentellesLa crisi del coronavirus està tenint un impacte econòmic important en les famílies de Sant Fost. Per tal d’esmorteir-lo, l’Ajuntament està treballant per crear una línia d’ajuts extraordinaris a l’escolarització per al curs 2020/2021 adaptada a les noves circumstàncies, amb la voluntat de donar una millor resposta a les necessitats actuals de les famílies santfostenques.

Aquests ajuts a l’escolarització no només serviran per garantir l’accés a material escolar com es fa habitualment, sinó que es vol ampliar a totes les despeses relacionades amb l’escolarització, posant especial èmfasi en el material informàtic indispensable per seguir el curs escolar. La partida amb què es dotaran els nous ajuts s’ampliarà fins als 34.000 euros per poder donar resposta a totes les sol·licituds, que es preveu que augmentin arran de la situació provocada per la crisi sanitària.

El període de sol·licitud d’aquests ajuts serà del 15 al 29 de juliol. Podrà sol•licitar-los l’alumnat que estigui matriculat en un centre educatiu públic (en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil o d’ensenyaments obligatoris durant el curs corresponent a la convocatòria) i empadronat a Sant Fost amb la seva mare, pare o tutor legal. Amb l’ampliació d’aquests ajuts, l’Ajuntament vol contribuir a fomentar l’accés universal a l’educació obligatòria, amb independència de la situació econòmica o social de la família de l’infant.

Ajuts de menjador
Pel que fa a les beques menjador, els ajuts del curs 2020/2021 oscil·laran entre el 50% i el 100% del cost, sense que superi el preu màxim establert pel Departament d’Educació. Es preveu la possibilitat d’admetre sol·licituds d’ajuts de menjador un cop finalitzat el termini de presentació i incloure-hi aquelles situacions de nova detecció que no havien estat presentades a la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds per als ajuts individuals de menjador s’iniciarà des del dia següent a la seva publicació fins al 24 de juliol del 2020. Caldrà presentar les sol·licituds a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del consistori local.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant fost de campsentelles

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços Més info

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços

Servei de Neteja Pere i Àngel    Equip de desinfecció d'interiors Covid-19 ...

El sindicat de la nova normalitat Més info

El sindicat de la nova normalitat

Article d'opinió: Raül González, Responsable de Comunicació de CCOO al Vallès Oriental, ...

No ets tu, és el teu cervell Més info

No ets tu, és el teu cervell

Podem reprogramar el nostre cervell per canviar la nostra realitat. Toñi Sáez, ...

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica Més info

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica

L’Ajuntament de Granollers participa un any més en la Marató de l’Estalvi ...

La vida zero waste Més info

La vida zero waste

L’era 0 residus ha arribat per quedar-se: com és una vida zero ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès