Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L’Ajuntament de Mollet del Valles segueix apostant per l’emprenedoria a les escoles amb la participació, aquest curs, de més de 400 alumnes

29 Maig 2019 Redacció: RedaccioL’Ajuntament segueix apostant per l’emprenedoria a les escoles amb la participació, aquest curs, de més de 400 alumnes

 

Per 7è any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO), segueix fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria als i a les alumnes de la ciutat mitjançant el programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME) impulsat per la Diputació de Barcelona. A partir d’aquesta iniciativa, 444 alumnes crearan la seva pròpia cooperativa.

 

Són alumnes de 5è de primària de les escoles Lestonnac, l’Agrupació Escolar Anselm Clavé, el Centre d’Estudis Mollet, l’Escola Sant Gervasi, l’Escola Montseny i l’Escola el Bosc.

 

Per al regidor d’Ocupació i vicepresident d’EMFO, Raúl Broto, “aquest és un projecte al que des de l’Ajuntament li tenim un especial carinyo, ja que té un component educatiu cabdal que permet als nostres joves descobrir un model d’empresa més democràtic i, alhora, fomentar valors com ara la negociació, l’esforç, la responsabilitat o la recerca de consensos”.

 

Els professors i professores dels centres han estat formats per tal que transmetin als seus alumnes una sèrie de valors sobre l’emprenedoria amb l’objectiu de reforçar les competències de l’esforç, l’autonomia i la responsabilitat.

 

Per treballar aquests valors se simula la creació, organització, gestió i tancament d'una cooperativa escolar de la qual formen part els alumnes.

 

L’alumnat fabrica els seus propis productes i els posen a la venda coincidint amb el mercat setmanal. Els beneficis obtinguts, un any més, es detinaran a fins socials.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès