Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L’Ajuntament de Mollet del Valles segueix apostant per l’emprenedoria a les escoles amb la participació, aquest curs, de més de 400 alumnes

29 Maig 2019Redacció: Redaccio

L’Ajuntament segueix apostant per l’emprenedoria a les escoles amb la participació, aquest curs, de més de 400 alumnes

 

Per 7è any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO), segueix fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria als i a les alumnes de la ciutat mitjançant el programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME) impulsat per la Diputació de Barcelona. A partir d’aquesta iniciativa, 444 alumnes crearan la seva pròpia cooperativa.

 

Són alumnes de 5è de primària de les escoles Lestonnac, l’Agrupació Escolar Anselm Clavé, el Centre d’Estudis Mollet, l’Escola Sant Gervasi, l’Escola Montseny i l’Escola el Bosc.

 

Per al regidor d’Ocupació i vicepresident d’EMFO, Raúl Broto, “aquest és un projecte al que des de l’Ajuntament li tenim un especial carinyo, ja que té un component educatiu cabdal que permet als nostres joves descobrir un model d’empresa més democràtic i, alhora, fomentar valors com ara la negociació, l’esforç, la responsabilitat o la recerca de consensos”.

 

Els professors i professores dels centres han estat formats per tal que transmetin als seus alumnes una sèrie de valors sobre l’emprenedoria amb l’objectiu de reforçar les competències de l’esforç, l’autonomia i la responsabilitat.

 

Per treballar aquests valors se simula la creació, organització, gestió i tancament d'una cooperativa escolar de la qual formen part els alumnes.

 

L’alumnat fabrica els seus propis productes i els posen a la venda coincidint amb el mercat setmanal. Els beneficis obtinguts, un any més, es detinaran a fins socials.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


Les Cases de la Música s’adhereixen al protocol contra les agressions i les discriminacions als espais d’oci nocturn

29 Maig

Cultura

Més info
Alfredo Vega (PSC): 'Nosaltres no hem promès cap alcaldia ni hem jugat a fer coalicions estranyes'

29 Maig

Política

Més info
AMPLIACIÓ:Adif estudia tallar l'R4 parcialment aquest estiu entre Castellbisbal i Martorell per les obres del corredor mediterrani

29 Maig

Actualitat

Més info
Ballart retreu al PSC que vulgui intentar 'un pacte de perdedors fruit de la ràbia'

28 Maig

Política

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès