Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L’Ajuntament de Lliçà d'Amunt prepara un Casal únic per aquest juliol

19 Juny 2020 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: cedides

Població: Lliçà d'AmuntLes Regidories d’Infància i joventut i d’Esports estan treballant conjuntament per portar a terme una única oferta de Casal per a infants i adolescents durant el mes de juliol.

Aquest estiu, l’Ajuntament té previst portar a terme un únic Casal, adaptat a la situació sanitària i social que estem vivint en aquests moments i aplicant els nous protocols de seguretat i higiene que ha aprovat la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu és, com cada any, el de facilitar a les famílies del municipi la conciliació de la vida familiar i laboral, però també l’acompanyament socioeducatiu i emocional dels infants, una característica intrínseca del Casal d’Esports, el Casal d’Estiu i el Casal Jove que organitza cada estiu l’Ajuntament.

Aquest any, però, l’oferta serà única. Les regidories d’Infància i joventut i d’Esports estan preparant un únic Casal, adreçat a nens i nenes que hagin cursat de P3 a 2n d’ESO empadronats al municipi, amb activitats de lleure i activitats esportives.

Per tal de poder realitzar aquest Casal d’estiu especial, Lliçà d’Amunt haurà d’estar en la fase 3 de la desescalada. Si és així, el casal començaria el dilluns 29 de juny i acabaria el divendres 31 de juliol. Les famílies podran apuntar-se a 3, 4 o 5 setmanes de casal, segons les seves necessitats. Aquest any, l’horari només serà de 8:30h a 13h i no hi haurà serveis complementaris.

A més, per aproximar el Casal a la ciutadania, comptarà amb tres seus: una al centre (a l’Escola Els Picots), una a Ca l’Artigues (a l’Escola Rosa Oriol i Anguera) i una altra a Palaudàries (a l’Escola Miquel Martí i Pol), que acolliran els infants residents en cadascuna de les zones, sempre que hi hagi un mínim d’infants inscrits. A les tres seus es realitzaran les mateixes activitats.

Inscripció telemàtica
El període de preinscripció, que es farà telemàticament, serà del 5 al 14 de juny mitjançant un formulari habilitat al web de l’Ajuntament (que s’habilitarà el divendres 5 de juny). Després, hi haurà un període d’inscripció definitiu, del 15 al 21 de juny, durant el qual les famílies preinscrites hauran d’enviar la documentació necessària al correu electrònic facilitat durant el procès de preinscripció. De manera excepcional i justificada, aquelles famílies que no tinguin accés a Internet, podran sol·licitar fer el tràmit de forma presencial al Pavelló d’Esports, demanant cita prèvia al telèfon 93 860 70 25.

Per tal de garantir el Casal a les famílies que més el necessiten, perquè no tenen amb qui deixar els infants, es crearà un barem de puntuació que tindrà en compte aspectes com la necessitat de cura, el nivell de vulnerabilitat, les famílies monoparentals i nombroses i el lloc de residència.

En referència als preus, es mantindran els de l’any anterior: 124,50€ (3 setmanes), 138,50€ (4 setmanes) i 160,50€ (5 setmanes). També es mantindran els descomptes habituals (25% per al segon germà inscrit i 30% per a famílies monoparentals i nombroses), així com les beques atorgades per Serveis Socials.

S’enviarà un dossier informatiu als participants sobre com es realitzarà el Casal i quines activitats s’hi desenvoluparan (aquest any, només s’anirà un cop a la setmana a la piscina). També es realitzarà una sessió informativa abans de l’inici.

L’Ajuntament ha habilitat el correu electrònic llam.casalmunicipal@llicamunt.cat per a consultes sobre el Casal Municipal especial d’aquest 2020.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

lliçà d'amunt

El sindicat de la nova normalitat Més info

El sindicat de la nova normalitat

Article d'opinió: Raül González, Responsable de Comunicació de CCOO al Vallès Oriental, ...

No ets tu, és el teu cervell Més info

No ets tu, és el teu cervell

Podem reprogramar el nostre cervell per canviar la nostra realitat. Toñi Sáez, ...

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica Més info

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica

L’Ajuntament de Granollers participa un any més en la Marató de l’Estalvi ...

La vida zero waste Més info

La vida zero waste

L’era 0 residus ha arribat per quedar-se: com és una vida zero ...

Tres talents joves desenvoluparan projectes innovadors per a Granollers Més info

Tres talents joves desenvoluparan projectes innovadors per a Granollers

El programa Agents Innovadors impulsat des del Pla Estratègic és fruit de ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès