Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L’Ajuntament de Canovelles aprova anomenar Núria Miralles i Creus la plaça del xamfrà dels carrers del Nord i de la Indústria

2 Desembre 2019 Redacció: puntvalles.com

Població: CanovellesDijous 28 de novembre es va celebrar la sessió plenària ordinària corresponent al mes de novembre, l’última del 2019.

Un dels punts a votació més destacats de l’ordre del dia era el dictamen sobre l’aprovació de la denominació de la plaça ubicada al xamfrà dels carrers del Nord i de la Indústria. El ple va aprovar per unanimitat anomenar-la, d’ara endavant, Núria Miralles i Creus, qui va ser tècnica del Servei d’Infància i Joventut de l’Ajuntament durant 18 anys i impulsora, en conseqüència, de moltes propostes en benefici de la ciutadania. A la sessió hi van assistir familiars de Miralles, així com excompanys tècnics del consistori.

 

Els punts de l'ordre del dia i les votacions de la sessió van ser les següents:

(El regidor del grup municipal de Ciutadans no hi va assistir)

 

 1. Aprovació de les actes de les sessions anteriors celebrades els dies 26 de setembre i 17 d’octubre de 2019. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació de la denominació de la Plaça ubicada al xamfrà dels carrers del Nord i de la Indústria. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen donant compte de l’informe de la Intervenció, corresponent al 3r. trimestre de 2019, enviat al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, donant compliment a l’Ordre per la qual es desenvolupen les obligacions de subministrament d’informació prevista a la LOEPSF (execució trimestral). Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació de la publicació corresponent i donar compte de l’informe de Tresoreria i Intervenció, corresponent al 3r. trimestre de 2019, sobre mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació de la publicació corresponent i donar compte de l’informe trimestral de Tresoreria i Intervenció corresponent al 3r. trimestre de 2019, en relació al Període Mig de Pagament (PMP). Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre la ratificació del Decret de l’Alcaldia núm. 2019-1275, de data 11 d’octubre de 2019, de sol·licitud a la Diputació de Barcelona de la pròrroga del suport puntual per a l’actuació de delegat de protecció de dades (DPD) de l’Ajuntament de Canovelles. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre la ratificació del Decret d’Alcaldia núm. 2019-1474, de data 14 de novembre de 2019, d’aprovació de sol·licitud de subvenció dins del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya per al període 2020-2024. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre la modificació del nomenament de representants de la Corporació a ens i òrgans col·legiats. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació inicial del reglament de l’Ajuntament de Canovelles regulador de les gravacions de les sessions plenàries i de les actes de les sessions plenàries en suport electrònic. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació de l’acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Canovelles i de Les Franqueses del Vallès. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació del conveni entre el Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Autoritat del Transport Metropolità, i els Ajuntaments de Granollers, Canovelles, Les Franqueses del Vallès, La Roca del Vallès, i l’empresa Sagalés, SA, per a la millora dels serveis de transport de viatgers. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació del conveni entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Canovelles de supressió del centre de primer cicle d’educació infantil Llar d'infants Sant Jordi. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació de l’addenda al conveni entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Canovelles per a l’ampliació de l’Escola Bressol pública Marta Mata. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica per part del Consell Comarcal del Vallès Oriental. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació de la modificació del protocol addicional al Conveni de col·laboració 2016-2019, per a la gestió i prestació dels serveis socials, altres programes relatius al benestar i polítiques d’igualtat amb els ajuntaments que formen part de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials Resta Vallès Oriental, per al període 2018-2019. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’adhesió al Manifest Unitari del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Proposta del grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal, per la regulació dels patinets i bicicletes elèctriques a Canovelles. Votacions: aprovada per unanimitat.

 

 1. Proposta del grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal, en resposta a la Sentència i per demanar l’amnistia de les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret a l’autodeterminació. Votacions: denegada amb 2 vots a favor d’Esquerra Republicana de Catalunya, 12 vots en contra del Partits dels socialistes de Catalunya, i 2 abstencions d’En Comú Podem.

 

 1. Proposta del grup municipal En Comú Podem, per la revisió del Pla Local d’Habitatge. Votacions: denegada amb 4 vots a favor d’Esquerra Republicana de Catalunya i En Comú Podem, i 12 vots en contra del Partit dels Socialistes de Catalunya.

 

 1. Proposta del grup municipal En Comú Podem, de rebuig a la Llei de contractes de serveis a les persones de l’anomenada Llei Aragonés. Votacions: denegada amb 2 vots a favor d’En Comú Podem, 2 vots en contra d’Esquerra Republicana de Catalunya i 12 abstencions del Partit dels Socialistes de Catalunya.

 

 1. ACTIVITAT DE CONTROL

 

 • Donar compte dels Decrets de l'Alcaldia números 1299, 1350, i 1376 de l’any 2019 en matèria de personal.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

canovelles

No ets tu, és el teu cervell Més info

No ets tu, és el teu cervell

Podem reprogramar el nostre cervell per canviar la nostra realitat. Toñi Sáez, ...

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica Més info

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica

L’Ajuntament de Granollers participa un any més en la Marató de l’Estalvi ...

El Museu Thermalia de Caldes de Montbui inaugura una exposició de referència al voltant del termalisme Més info

El Museu Thermalia de Caldes de Montbui inaugura una exposició de referència al voltant del termalisme

Les obres de la nova exposició permanent del Museu Thermalia, que aquesta ...

La vida zero waste Més info

La vida zero waste

L’era 0 residus ha arribat per quedar-se: com és una vida zero ...

Tres talents joves desenvoluparan projectes innovadors per a Granollers Més info

Tres talents joves desenvoluparan projectes innovadors per a Granollers

El programa Agents Innovadors impulsat des del Pla Estratègic és fruit de ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès