Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L’Ajuntament de Canovelles aprova anomenar Núria Miralles i Creus la plaça del xamfrà dels carrers del Nord i de la Indústria

2 Desembre 2019 Redacció: puntvalles.com



Dijous 28 de novembre es va celebrar la sessió plenària ordinària corresponent al mes de novembre, l’última del 2019.

Un dels punts a votació més destacats de l’ordre del dia era el dictamen sobre l’aprovació de la denominació de la plaça ubicada al xamfrà dels carrers del Nord i de la Indústria. El ple va aprovar per unanimitat anomenar-la, d’ara endavant, Núria Miralles i Creus, qui va ser tècnica del Servei d’Infància i Joventut de l’Ajuntament durant 18 anys i impulsora, en conseqüència, de moltes propostes en benefici de la ciutadania. A la sessió hi van assistir familiars de Miralles, així com excompanys tècnics del consistori.

 

Els punts de l'ordre del dia i les votacions de la sessió van ser les següents:

(El regidor del grup municipal de Ciutadans no hi va assistir)

 

 1. Aprovació de les actes de les sessions anteriors celebrades els dies 26 de setembre i 17 d’octubre de 2019. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació de la denominació de la Plaça ubicada al xamfrà dels carrers del Nord i de la Indústria. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen donant compte de l’informe de la Intervenció, corresponent al 3r. trimestre de 2019, enviat al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, donant compliment a l’Ordre per la qual es desenvolupen les obligacions de subministrament d’informació prevista a la LOEPSF (execució trimestral). Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació de la publicació corresponent i donar compte de l’informe de Tresoreria i Intervenció, corresponent al 3r. trimestre de 2019, sobre mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació de la publicació corresponent i donar compte de l’informe trimestral de Tresoreria i Intervenció corresponent al 3r. trimestre de 2019, en relació al Període Mig de Pagament (PMP). Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre la ratificació del Decret de l’Alcaldia núm. 2019-1275, de data 11 d’octubre de 2019, de sol·licitud a la Diputació de Barcelona de la pròrroga del suport puntual per a l’actuació de delegat de protecció de dades (DPD) de l’Ajuntament de Canovelles. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre la ratificació del Decret d’Alcaldia núm. 2019-1474, de data 14 de novembre de 2019, d’aprovació de sol·licitud de subvenció dins del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya per al període 2020-2024. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre la modificació del nomenament de representants de la Corporació a ens i òrgans col·legiats. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació inicial del reglament de l’Ajuntament de Canovelles regulador de les gravacions de les sessions plenàries i de les actes de les sessions plenàries en suport electrònic. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació de l’acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Canovelles i de Les Franqueses del Vallès. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació del conveni entre el Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Autoritat del Transport Metropolità, i els Ajuntaments de Granollers, Canovelles, Les Franqueses del Vallès, La Roca del Vallès, i l’empresa Sagalés, SA, per a la millora dels serveis de transport de viatgers. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació del conveni entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Canovelles de supressió del centre de primer cicle d’educació infantil Llar d'infants Sant Jordi. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació de l’addenda al conveni entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Canovelles per a l’ampliació de l’Escola Bressol pública Marta Mata. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació del conveni per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de comptabilitat i eficiència energètica per part del Consell Comarcal del Vallès Oriental. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’aprovació de la modificació del protocol addicional al Conveni de col·laboració 2016-2019, per a la gestió i prestació dels serveis socials, altres programes relatius al benestar i polítiques d’igualtat amb els ajuntaments que formen part de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials Resta Vallès Oriental, per al període 2018-2019. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Dictamen sobre l’adhesió al Manifest Unitari del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Votacions: aprovat per unanimitat.

 

 1. Proposta del grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal, per la regulació dels patinets i bicicletes elèctriques a Canovelles. Votacions: aprovada per unanimitat.

 

 1. Proposta del grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal, en resposta a la Sentència i per demanar l’amnistia de les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret a l’autodeterminació. Votacions: denegada amb 2 vots a favor d’Esquerra Republicana de Catalunya, 12 vots en contra del Partits dels socialistes de Catalunya, i 2 abstencions d’En Comú Podem.

 

 1. Proposta del grup municipal En Comú Podem, per la revisió del Pla Local d’Habitatge. Votacions: denegada amb 4 vots a favor d’Esquerra Republicana de Catalunya i En Comú Podem, i 12 vots en contra del Partit dels Socialistes de Catalunya.

 

 1. Proposta del grup municipal En Comú Podem, de rebuig a la Llei de contractes de serveis a les persones de l’anomenada Llei Aragonés. Votacions: denegada amb 2 vots a favor d’En Comú Podem, 2 vots en contra d’Esquerra Republicana de Catalunya i 12 abstencions del Partit dels Socialistes de Catalunya.

 

 1. ACTIVITAT DE CONTROL

 

 • Donar compte dels Decrets de l'Alcaldia números 1299, 1350, i 1376 de l’any 2019 en matèria de personal.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

canovelles

Els nostres reportatges

Granollers és una ciutat de comerços històrics Més info

Granollers és una ciutat de comerços històrics

Tot i que en els darrers anys alguns ja han tancat les ...

On escapar-se? a Puigcerdà, la fira del cavall Més info

On escapar-se? a Puigcerdà, la fira del cavall

La comarca catalana de la Cerdanya es caracteritza per uns trets climàtics, ...

Objectiu: vivenda sostenible. Què ens aporta Passivhaus? Més info

Objectiu: vivenda sostenible. Què ens aporta Passivhaus?

Cada vegada és més freqüent parlar d'eficiència energètica i consum passiu. Un ...

▶ Festes, Fires i Mercats de Nadal al Vallès 2019 Més info

▶ Festes, Fires i Mercats de Nadal al Vallès 2019

AGENDA DE NADAL 2019 AL VALLÈS   Benvingut a les Fires i ...

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Caldes de Montbui arranca amb les piles carregades Més info

Caldes de Montbui arranca amb les piles carregades

Al municipi de Caldes de Montbui, si parlem d’esport, hem de parlar ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès