Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La XVII Fira Modernista 2019 de Terrassa estarà dedicada al cinema

3 Maig 2019El programa inclou més de 300 activitats i la participació de 70 entitats i 27 museus, ciutats i institucions

L'edició d’enguany de la Fira Modernista de Terrassa estarà dedicada al cinema. El públic que visiti la ciutat entre el 10 i el 12 de maig podrà gaudir d'espais on reviure les primeres experiències precinematogràfiques, amb activitats singulars com la llanterna màgica, exposicions amb peces úniques i originals de l'època provinents d'arreu d’Europa, o espectacles. La fira disposa d'un pressupost de 125.400 euros i inclou més de 300 activitats programades, la participació d'una setantena d'entitats de gairebé una trentena de museus, ciutats i institucions. La Fira Modernista de Terrassa 2019 arrencarà el divendres 10 de maig a la Masia Freixa amb l'espectacle musical 'Il·luminem el modernisme!'. Es tracta d'una proposta lumínica que dibuixarà els contorns d’un dels edificis modernistes més singulars de la ciutat.El programa inclou més de 300 activitats entre les quals destaca una carpa de la Terrassa City of Film, exposicions amb peces úniques, una màquina del temps inspirada en Georges Méliès i un espectacle de la llanterna màgica.A més, durant els dies que duri aquest esdeveniment de ciutat, es podrà gaudir també d'una àmplia proposta gastronòmica, on un gran nombre d'establiments de restauració de la ciutat faran un viatge en el temps, recuperant receptes de l'època i oferint als seus clients menús modernistes originals i de qualitat, a més de les activitats i propostes habituals com el Mercat d'Alimentació Artesana a la Rambla d’Ègara, la campanya Posa Flors al Balcó, el Trenet del 1900, entre d’altres.Una altra de les novetats d'enguany és la creació d'una beguda que va causar furor durant l'època del modernisme: la sarsaparrella, un dels primers refrescs de la història.A més, per primera vegada es podrà visitar l'estand d'una ciutat europea convidada a la Fira: Riga. Aquesta ciutat proposarà un passeig pel seus carrers on es concentra el conjunt d'edificis modernista més gran del nord d'Europa.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès