Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La Xarxa Acció Solidària posa en marxa una campanya de recollida de material escolar a Granollers

11 Juny 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: GranollersLa Xarxa Acció Solidària (XAS) de CCOO de Catalunya posarà en marxa el proper dimarts 15 de juny de 2021 la 9a campanya de recollida de material escolar.

Sota el lema "S'ha de garantir a totes les nenes i tots els nens l'oportunitat de desenvolupar els seus estudis en dignitat i igualtat". La campanya estarà oberta fins el 15 de setmbre del 2021.

"Com cada any, durant tota la campanya es pot col·laborar portant als locals de CCOO al territori tot tipus de material escolar nou, utilitzable i necessari per a les escoles en barris i municipis amb alt nivell de risc d'exclusió social. El llistat de material a recollir inclou llapis, gomes, bolígrafs, motxilles, ceres de colors, maquinetes, retoladors, estoigs, celos, quaderns, folis, llibretes i altre material fungible".

Les persones que volen col·laborar poden portar el material al local de CCOO a Granollers (C/Pius XII, 5-7 baixos) durant el seu horari d'obertura, de dilluns a dijous de 9h a 14h i de 15 a 19h i els divendres de 9 a 14h

La campanya d'aquest any és la novena que fa la Xarxa d'Acció Solidària, en un context encara complicat a causa de la pandèmia per la Covid-19, que ha provocat un increment important de famílies en situació de pobresa, de precaritat i d'exclusió social.

Per la Xarxa d'Acció Solidària, cal una resposta a la crisi amb més inversió pública i més solidaritat popular i obrera. La crisi de coronavirus ha demostrat la fragilitat del nostre model de benestar social, entre d'altres per la manca de recursos en el sistema educatiu, i la manca d'innovació digital per a assegurar realment una escola inclusiva.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès