Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La víctima de la violació múltiple de Sabadell relata la brutalitat dels fets: 'Tenia molta por, patia per la meva vida'

6 Abril 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: SabadellLa víctima d'una violació múltiple a Sabadell l'any 2019 ha relatat davant del jutge la brutalitat de l'agressió sexual, en què assegura que hi van participar tres persones de manera activa.

La noia, que llavors tenia 18 anys, ha relatat com va ser assaltada i acorralada de matinada al centre de la ciutat i arrossegada fins un local on hi havia cinc individus més. "Tenia molta port, no sabia si m'anaven a matar", ha explicat en la primera sessió del judici, on ha dit que, tot i que estava tremolant i paralitzada, tres homes la van penetrar vaginalment, la van obligar a fer fel·lacions i un d'ells també la van penetrar analment. 

La víctima s'ha mostrat colpida dels fets i ha explicat que pateix seqüeles psicològiques des d'aquella nit. 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès