Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La UAB denuncia la manipulació política que fan alguns partits al campus

7 Octubre 2021 Redacció: Puntvallès

Població: Cerdanyola del VallèsL'equip de govern de la Universitat Autònoma de Barcelona ha rebutjat la situació de "tensió" que es va viure aquest dimecres al campus i ha lamentat la "instrumentalització ideològica" que fan del campus determinats partits polítics.

En un comunicat, la UAB ha criticat que aquesta instrumentalització invisibilitza l'activitat acadèmica i investigadora que porta a terme diàriament el centre.

L'equip de govern ha expressat el seu convenciment que el campus universitari ha de ser un exemple de convivència pacífica i d'exercici de llibertat d'expressió, on les idees i reivindicacions democràtiques tinguin cabuda, "sempre que es facin amb respecte envers tots els membres de la comunitat i els béns públics".

Els fets s'han produït quan un centenar de persones vinculades al Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans i altres grups antifeixistes han irromput al punt d'informació que havia instal·lat l'associació espanyolista S'ha acabat a la plaça Cívica del campus de Bellaterra i l'han desmuntat i malmès.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

cerdanyola del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès