( - )

La patinadora del CPA Ripollet Elna Frances queda subcampiona d'Espanya

7 Juliol 2021 Redacció: Puntvallès

Població: Caldes de Montbui

Els dies 1,2 i 3 de juliol s' ha realitzat el Campionat d' Espanya Cadet/Juvenil on Elna Frances Marin, ambaixadora de l'esport de Caldes i patinadora del Cpa Ripollet ha participat en la categoria juvenil.

El dia 1 va fer els entrenaments oficials, el dia 2 va realitzar el programa curt on va situar-se en 2a posicio i el dia 3 va realitzar el programa llarg on va mantenir la 2a posició.

Elna ha estat Subcampiona d' Espanya i aquesta competició li ha donat plaça al Campionat d' Europa on nomes participen les patinadores del podi. Aquest proxim campionat es des de  el 26 d' agost fins el 5 de setembre a Riccione (Itàlia).

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental