Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La inscripció a garantia juvenil, més ràpida

26 Abril 2016 Redacció:L’Oficina Jove del Vallès Oriental és una de les 30 Oficines Joves (OJ) i Punts d’Informació Juvenil (PIJ) habilitades per la Direcció General de Joventut per tal que puguin inscriure els joves al programa europeu Garantia Juvenil de manera automàtica. D’aquesta manera, aquests serveis d’atenció als joves podran fer la inscripció al registre de Garantia Juvenil sense requerir un codi d’activació del ministeri d’Ocupació i Afers Socials, agilitzant-se així el procés .
Fins ara, els joves que volien inscriure’s a la Garantia Juvenil i que no disposaven de DNI electrònic o certificat digital havien d’omplir un formulari i presentar-lo al registre públic amb l’objectiu de sol·licitar el codi d’activació.

Posteriorment, el ministeri generava un codi (un usuari i una contrasenya) per a aquell jove, que rebia una part de la informació mitjançant SMS i, l’altra, per correu electrònic. Amb aquestes dades, el jove havia d’iniciar el procés d’inscripció definitiu al programa i, finalment, esperar la resolució del ministeri, amb la qual cosa el procés s’allargava durant dues o tres setmanes, amb totes les dificultats que això li podia generar al jove.
Amb el canvi que es tira endavant, ara, el procés d’inscripció podrà ser immediat.

Per a més informació sobre la Garantia Juvenil i com fer la inscripció, es pot consultar la plana web del vallesjove.cat, on es recull tota una sèrie d’informació adreçada al jovent de la comarca i als professionals que treballen amb ells.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès