Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La Diputació de Barcelona assignarà 2,3 MEUR per tal de dinamitzar barris de tretze municipis a través de projectes socials

14 Setembre 2021 Redacció: PuntvallèsLa Diputació de Barcelona destinarà 2.340.000 euros a tretze municipis a través del programa Barris i Comunitats: motors de transformació social, que té per objectiu actuar en en entorns on s'hi registra una situació de segregació urbana i social.

La previsió és fer la inversió de la mateixa quantitat econòmica cada any durant el vigent mandat, fins el 2023, aportant a cada localitat uns 175.000 euros per municipi.

El programa preveu generar coneixement entorn a projectes de cada barri i impulsar una figura professional específica per a desenvolupar-los, a més de promocionar accions per lluitar contra la pobresa, l'exclusió i la vulnerabilitat i apoderar el veïnat, així com fomentar un model urbà sostenible, cohesionar i saludable.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès