Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La CUP de La Garriga presenta la llista a les municipals

1 Març 2019Redacció:


El passat dissabte dia 23 de febrer, dins el programa d’activitats de la sisena calçotada per la Unitat Popular a la Plaça del Silenci, es va anunciar la llista que concorrerà a les properes eleccions municipals a la Garriga.

Pep Tarradas i Dulcet, Irene Puig i Rocher, Bartomeu Mas i Ginesta, Dani Codina i Cuspinera i Laia Alsina i Garrido seran les cinc persones que encapçalaran la llista de la Candidatura d’Unitat Popular de la Garriga. Gent compromesa i activa en els moviments populars al poble i tossudament defensora  del municipalisme com a eina de ruptura i apoderament popular.

Tal com va afirmar el cap de llista Pep Tarradas en la seva intervenció, els objectius per la propera legislatura són prou nítids, des de les campanyes per l'accés a un habitatge digne, les remunicipalitzacions dels serveis públics, l'aprofundiment democràtic i l'apoderament popular, passant per la justícia social i la redistribució de la riquesa, sense oblidar mai la defensa dels drets laborals, la lluita feminista ni el respecte pel territori. També va subratllar i va mostrar paraules d’agraïment a la bona tasca feta als plens municipals i al treball de representació institucional tant el Roger Prims Vila com la Clara Dachs Bernad, que ocuparan els dos últims llocs de la llista electoral.    

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


Josep Monràs escollit per unanimitat com a candidat socialista a les eleccions

1 Març

Política

Més info
Adif adjudica per 64 MEUR la implantació de l'ample internacional entre Castellbisbal i Martorell

1 Març

Actualitat

Més info
El bus de Castellbell i el Vilar a Terrassa doblarà el nombre d'expedicions a partir de dilluns

1 Març

Actualitat

Més info
Una butlleta guanyadora del sorteig de BONOLOTO ha estat validada a TERRASSA

1 Març

Actualitat

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès