Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La companyia de neteja viària i recollida de residus de Sabadell denuncia atacs vandàlics contra els seus vehicles

29 Gener 2019 Redacció:Smatsa titlla aquestes accions de "kale borroka" i les vincula amb el conflicte obert amb l'Ajuntament

L'empresa responsable de la neteja viària i la recollida de residus de Sabadell, Smatsa, ha presentat una denúncia policial després que diversos dels seus vehicles hagin aparegut amb les rodes punxades. Aquests actes han afectat a unitats que es trobaven aparcades a la vora de la seva seu central, així com al vehicle particular d'un alt càrrec d'Smatsa, que etava estacionat a prop del seu domicili. "Denunciem públicament l'extrema gravetat d'aquests fets, que s’emmarquen en el context de la campanya d'assetjament continuat que duu a terme Crida per Sabadell, juntament amb altres plataformes del seu cercle pròxim", ha assenyalat la companyia en un comunicat. Alhora ha titllat aquests comportaments de "kale borroka".Els fets succeeixen després de l'aparició de pintades a les instal·lacions d'Smatsa, així com d'adhesius amb lemes atacant l'empresa. El conflicte entre l'executiu local i Smatsa va iniciar-se l'any 2017 quan el govern municipal va detectar un presumpte sobrecost en el servei. Va obrir diversos expedients a la companyia, i va promoure una inspecció tècnica de facturació (ITF) per obligar l'empresa a cobrar pels serveis prestats amb el preu contractual que va oferir, i no segons els equips que posava a disposició.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès