Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La campanya "Si ho fem bé, tothom guanya" arriba a diferents barris de Montcada i Reixac

26 Febrer 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Montcada i ReixacLa estructura informativa amb la campanya de civisme arriba als barris de Mas Duran, Mas Rampinyo, Terra Nostra, Font Prudenta i La Ribera a Montcada i Reixac.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac continua intensificant les campanyes de civisme per millorar la neteja de la via pública. Les estructures informatives formades per quatre lones que incideixen en diferents aspectes de la gestió de residus i la neteja urbana, ubicades a diferents punts del municipi que arriben a altres barris. 

Durant la priemra fase de la campanya, aquests elements comunicatius es van instal·lar a la plaça de l'Església, al carrer Reixagó, a la Rambla dels Països Catalans, al prc del Turó Blau i a la carretera de Ripollet. En la segona fase, s'ubicaran a l'accés al parc de la Llacuna (Mas Duran), al parc de la Coloma (Mas Rampinyo), a l'accés a l'estació de tren al carrer Alsina (Terra Nostra), a l'avinguda riera de Sant Cugat (Font Pudenta( i al carrer Llevant (La Ribera). 

Sota el lema genèric "Si ho fem bé, tothom guanya", la campanya recorda els diferents sistemes de recollida de residus (contenidors, deixalleries, fracció verda i voluminosos), i l'obligació de recollir i netejar els excrements i pipis de gossos al carrer i promou la reducció de residus. La campanya permet jugar amb aquestes lones, ja que una d'elles demana fer-se fotografies i fer-les públiques a les xarxes socials amb l'etiqueta #amontcadaireixacsomr. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

montcada i reixac


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès