Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La 3a edició del Festival Zero oferirà tres espectacles en què la distància entre actors i espectadors s'esvaeix

6 Febrer 2020 Redacció: ACN - Barcelona

Població: Sant Andreu de la Barca


Les propostes són d'Agnès Mateus i Quim Tarrida, de la Sala Flyhard i de la companyia Hotel iocandi

La tercera edició del Festival Zero, organitzat per l'associació Teatres en Xarxa, portarà del 8 de febrer al 15 de març a cinc teatres municipals de la demarcació de Barcelona tres espectacles en què la distància entre actors i espectadors s'esvaeix. L'element clau és la distància zero amb el públic per fer "encara més vivencial" l'espectacle. Es tracta de 'Rebota rebota y en tu cara explota' d'Agnès Mateus i Quim Tarrida; 'Els dies mentits' de la companyia Sala Flyhard, amb dramatúrgia i direcció de Marta Aran; i l'espectacle 'Peix' de la companyia Hotel iocandi, amb creació i interpretació de Tomeu Amer.

Els espais que acolliran aquestes funcions són el Teatre Auditori de Llinars del Vallès (8, 9 i 15 de febrer), el Teatre Clavé de Tordera (6 i 7 de març), el Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí (13 i 15 de març), el Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès (28, 29 de febrer i 1 de març) i el Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca (13 i 14 de març).L'objectiu del Festival Zero, que s'ha presentat aquest dijous, és programar teatre de proximitat per captar nous públics al territori. La directora Marta Aran, en representació de les companyies, ha destacat l'esforç dels programadors municipals d'apostar per espectacles "arriscats i propers al públic en espais no convencionals dels teatres municipals".A més de les funcions, s'han organitzat activitats complementàries com tallers, performances o sessions de dinamització prèvies o posteriors als espectacles.Teatres en XarxaEl Festival Zero neix en el si de Teatres en Xarxa, una agrupació d'equipaments teatrals municipals que treballen i cooperen de manera regular des del 2014. A banda de promoure i gestionar la gira de determinats espectacles, al 2018 van iniciar el Festival Zero, que posa el focus en la creació de públic. Amb aquest festival s'aposta per explorar el relat "de la intervenció de la perifèria en la centralitat, per posar en valor la descentralització com a eina de proximitat i de projectes de ciutat".

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant andreu de la barca sant joan despí tordera barberà del vallès llinars del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès