Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La 26 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca obre inscripcions

18 Gener 2019Redacció:

El 18 de gener de 2019 s’han obert oficialment les inscripcions a la 26ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, i a la cursa dels 6km.Montornès. L’organització ha fixat un màxim de 4000 atletes, repartits entre les 2500 inscripcions per la Mitja, 1000 pels 6km. i 500 per la Mini Solidària. Es manté el pas pel nucli urbà de les quatre poblacions i l’arribada directa a la tornada. Un any més, la Mitja Montornès serà la cursa puntuable de la Challenge de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona i és dins el calendari de curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme.

A partir de 18 euros, rebràs tots serveis gratuïts de les darreres edicions: lot de productes Henkel posterior a la cursa i una samarreta tècnica en el moment de recollir el seu dorsal i xip, a més dels serveis ja habituals de menjar de pasta, vestidors, dutxes, avituallaments, amb Powerade a l’arribada, llar d’infants, guardarroba... A més, ampliem categories pels corredors més veterans, aquells més fidels a la nostra Mitja

La Mitja Montornès tornarà a ser solidària: per cada inscrit a la Mitja i els 6km, Henkel destinarà 0.5€ a la Creu Roja, recaptació a la que s’afegirà íntegrament la de la Mini Solidària del dissabte 23 de març, curses per a nens nascuts entre 2006 i 2016. Aquest any, totes les aportacions aniran destinades a la Creu Roja per programes d’inserció laboral a la comarca, amb total implicació al territori. A més, el dia de la Mitja, es farà una acció solidària en la que es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge al photocall del Moviment Piu.

L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells.

Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja (www.mitjamontornes.com) i les xarxes socials.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


A presó l'autor de dos robatoris violents a dues dones en pàrquings de Sant Quirze i Terrassa

18 Gener

Societat

Més info
Adrià Carrasco diu que el trasllat del seu cas als jutjats de Vilanova i Granollers és - una prova més d'un muntatge -

17 Gener

Actualitat

Més info
Seu brigada municipal de Cerdanyola【EN RISC D'EXPOSICIÓ】

17 Gener

Actualitat

Més info
Citen a declarar tres membres del CDR per l'aixecament del peatge de La Roca durant l'operació tornada de Setmana Santa

17 Gener

Societat

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès