Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La 18a edició del Cros del Ginebró recapta 4.275 €

15 Novembre 2021 Redacció: Puntvallès

Imatges: GinebróAquest diumenge 14 de novembre més de 700 persones han participat en la 18a edició del Cros del Ginebró, la competició esportiva i solidària que col·labora amb la Marató de TV3. Enguany l’activitat ha recuperat el format presencial, després d’adaptar-se a la situació de pandèmia amb un cros virtual el curs passat.

En aquesta edició, s’han recaptat 4.275€ amb les inscripcions i aportacions voluntàries de les famílies per la Marató de TV3, que es destinaran íntegrament a la investigació de malalties de salut mental.

A partir de les 10 del matí ha començat la competició, que ha comptat amb la participació d’alumnes des de 3 anys fins a batxillerat i cicles formatius, així com d’exalumnes, famílies i mestres de l’escola.

La competició que fa anys va néixer per treballar valors i actituds com la superació, l’esforç i l’autoestima, s’ha consolidat com una activitat festiva i solidària molt esperada, en què hi participa tota la comunitat educativa, ja sigui corrent o bé col·laborant en les tasques d’organització.

El cros aquest any té el lema “Esport i Gènere”, ja que s’emmarca en un curs escolar en què l’eix transversal és la coeducació i la igualtat de gènere. Per aquest motiu, s’han fomentat les curses inclusives fins a 4t de primària.  

També s’ha organitzat una xerrada pedagògica amb l’alpinista Araceli Segarra, i s’ha fomentat la participació a través dels missatges de motivació de la jugadora de bàsquet professional Laia Palau i la reconeguda alpinista Edurne Pasaban.

A més, l’escola ha organitzat també diverses activitats de conscienciació sobre les malalties de salut mental amb els alumnes.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès