Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'oposició de Terrassa suspèn la gestió del servei de neteja i recollida de residus del govern del PSC

18 Septembre 2018 Redacció:TeC, ERC, CUP, PP i C's acorden aplicar mesures correctives immediates per a revertir la situació i fiscalitzar l'evolució futura

L'oposició de l'Ajuntament de Terrassa ha suspès la gestió que el govern local ha fet de la gestió de neteja i recollida de residus al municipi. Les forces polítiques consideren que s'ha descuidat la ciutat i exigeixen que s'apliquin mesures correctives per revertir la situació. En un ple extraordinari que s'ha celebrat aquest dimarts, TeC, ERC, CUP, PP i C's han donat llum verda a un text per crear un nou Observatori de residus que ha d'ampliar l'autonomia i els mitjans de la Taula de Residus. Alhora planteja redactar un reglament que estableixi les obligacions del govern i de l'empresa Eco-equip, gestora del servei. L'oposició també insisteix en l'elaboració d'un contracte programa per l'empresa municipal de residus així com la definició d'un protocol de contractació que incorporin criteris de transparència i professionalització del càrrec. Per la seva banda, l'equip de govern municipal ha titllat la sessió "d'oportunista" i als grups municipals de tenir la vista posada en les eleccions.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès