Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'oposició de Terrassa suspèn la gestió del servei de neteja i recollida de residus del govern del PSC

18 Setembre 2018 Redacció:TeC, ERC, CUP, PP i C's acorden aplicar mesures correctives immediates per a revertir la situació i fiscalitzar l'evolució futura

L'oposició de l'Ajuntament de Terrassa ha suspès la gestió que el govern local ha fet de la gestió de neteja i recollida de residus al municipi. Les forces polítiques consideren que s'ha descuidat la ciutat i exigeixen que s'apliquin mesures correctives per revertir la situació. En un ple extraordinari que s'ha celebrat aquest dimarts, TeC, ERC, CUP, PP i C's han donat llum verda a un text per crear un nou Observatori de residus que ha d'ampliar l'autonomia i els mitjans de la Taula de Residus. Alhora planteja redactar un reglament que estableixi les obligacions del govern i de l'empresa Eco-equip, gestora del servei. L'oposició també insisteix en l'elaboració d'un contracte programa per l'empresa municipal de residus així com la definició d'un protocol de contractació que incorporin criteris de transparència i professionalització del càrrec. Per la seva banda, l'equip de govern municipal ha titllat la sessió "d'oportunista" i als grups municipals de tenir la vista posada en les eleccions.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

  Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res! ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès