Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

'L'exorcista' també parla en català

17 Febrer 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: MatadeperaPublicada per primer cop al 1971, 'El exorcista', de l'escriptor nordamericà William Petet Blatty, es va convertir instantàniament no només en un best-seller literari sinó també en tot un fenomen social. La pel·lícula que es va estrenar dos anys més tard, amb el mateix Blatty com a responsable de la seva adaptació, va assolir també un gran èxit, tant de crítica com de públic, que encara ara roman com un dels referents del cinema de terror de tots els temps. 

Ara, just 50 anys més tard de la seva públicació, Obscura editorial, un projecte literari que va néixer amb el propòsit de convertir-se en un referent de la literatura de terror i fantasia, treu al mercat aquest dijous i per primer cop en català l'obra original amb traducció d'Eduard Sepúlveda. Al capdavant, hi ha un matadeperenc, Job Peró, que ha apostat per una edició revisada i ampliada respecte a la que es va publicar inicialment. 

"L'exorcista" està basada parcialment en un cas real succeït el 1949, tot i que Peter Blatty el va adaptar lliurament. Com se sap, la història gira entorn Damien Karras, un sacerdot que passa una profunda crisi de fe, i atén a una noia Reagan, que té un comportament erràtic i violent. Amb l'ajuda d'un exorcista experimentat, en Karras farà tot el possible per salvar Reagan de la possessió diabòlica i recuperar la fe. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

matadepera


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès