Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Espai Jove El Toc de Caldes de Montbui ofereix un Servei de Salut per a joves

9 Abril 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Caldes de MontbuiL'Espai Jove El Toc a Caldes de Montbui acull el Servei de Salut per a joves amb l'objectiu d'informar i assessorar sobre drogues, sexualitat, alimentació i hàbits saludables.

El servei de Salut per a Joves, és gratuït i està dirigit a joves de 12 a 30 anys, familiars i professionals que estiguin interessats en orientació i assessorament sobre temes de salut que els pugui inquietar o pels quals puguin sentir curiositat, dubtes o necessitat d'informació.

Aquest servei es realitzarà a l'Espai Jove El Toc (C. Font i Boet 4) el segon i quart dijous de cada mes de 17h a 20h. Qualsevol persones interessada, pot fer les seves consultes, bé físicament al propi equipament, o de forma confidencial a través de Whatsapp o mòbil- Telf. 93 865 46 55 / 674 32 35 78-, Instagram: @eltoc, o email: eltoc@caldesdemontbui.cat, en el mateix horari establert del servei.

El servei oferirà, també, una programació de tallers monogràfics específics sobre temes d'interès i activitats dirigides a la prevenció de riscos en temes de salut.

Els educadors de carrer es faran ressò del servei, de manera que els i les joves calderins i calderines sàpiguen que tenen un lloc on acudir i fer consultes en temes de salut. 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

caldes de montbui


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès