Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'equip de 2a catalana del CF La Torreta decideix retirar-se del torneig

4 Maig 2021 Redacció: Andrea RodríguezL'equip del CF La Torreta de 2a catalana, del Vallès Oriental, ha decidit renunciar al Torneig creat per la FCF. La decisió ha estat definitiva en el moment que l'equip no comptava amb els onze jugadors degut a la Covid-19 i, a més, la poca comprensió per part de la Federació Catalana amb la situació del club. 

Durant tres setmanes seguides, l'equip amateur de 2a catalana del CF La Torreta va patir tres casos positius de Covid. Com a conseqüència, els partits del cap de setmana s'haurien d'haver ajornat. El primer d'aquests, la Federació Catalana de Futbol sí que va acceptar ajornar-ho, però la setmana següent no ho va acceptar.

No obstant, el CF La Torreta va intentar donar el màxim en el partit, i va comptar amb la presència dels cadets per intentar guanyar el partit, ja que no tenen un equip filial ni un equip juvenil. La diferència d'edat i experiència entre els cadets i els de 2a catalana és abismal, de manera que és impossible intentar sostenir l'equip. 

Per aquest motiu, en comptes de jugar sense completar l'equip i no donar el 100%, l'equip de 2a catalana del CF La Torreta s'ha decidit retirar. Aquest cap de setmana sí que podrien haver jugat amb tot l'equip, però potser la setmana que ve no, tal i com ens informen des de l'equip de futbol. 

Des del CF La Torreta esperen que les conseqüències al retirar-se no siguin molt greus. Esperen que no marxin molts jugadors, ja que, a més, no podrien tornar a jugar en 6 mesos si decideixen tornar al CF La Torreta, tal com marca la FCF. 

Tenen l'esperança, no obstant, que la següent temporada sigui molt millor que aquesta i donar el 100% en el Torneig de 2a catalana. 

 

 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès