Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'empresa amb la qual el PSC Parets prometia 575 llocs de treball presenta un preconcurs de creditors

14 Març 2019 Redacció:Sumem Esquerres a Parets vam demanar al PSC que no arribés a cap acord amb Inkemia i destinés els esforços en fets reals per a les persones de Parets

 

Avui hem conegut que el grup Inkemia, qui va signar un acord amb l'Ajuntament per crear un centre universitari i una acceleradora d'empreses, ha presentat un preconcurs de creditors. Sumem Esquerres a Parets sempre hem criticat aquest projecte del PSC perquè sabíem que estaven venent, una vegada més, fum. I en això ha quedat el gran acord que el PSC Parets anunciava amb Inkemia, en paraules, mai fets, sempre paraules.

El PSC Parets prometia aleshores que aquest projecte generaria 575 llocs de treball i crearia entre 50 i 75 empreses. On són? Sumem Esquerres a Parets vam intentar fer-los veure una altra realitat que tingués com a prioritat la vida real de les persones del municipi i, una vegada més, el temps ens dóna la raó.

Tots recordem com l'any 2015 van col·locar la primera pedra del que seria l'Institut Universitari de Ciència i Tecnologia a Parets. Mai més es va saber res. 

Tots recordem com l'any 2017 van anunciar que el centre universitari arribaria en un any, mai més es va saber res. 

I ara el que se sap és que l'empresa a qui se li concediria la gestió d'aquest centre, Inkemia, qui havia de crear 575 llocs de treball des de Parets, segons publicava el govern del PSC, ha presentat un preconcurs de creditors.


Casandra García, regidora cap de l'oposició i candidata a l'alcaldia per Sumem Esquerres a Parets, creu que és moment de reflexionar i fer un canvi en el govern municipal perquè "creuen que l'Ajuntament és casa seva. Volem arribar al govern de Parets per acabar amb aquest ego i escoltar el que la resta d'elements de la societat paretana té a dir, perquè si el PSC Parets ens hagués escoltat, no portarien des del 2015 prometent centres universitaris i centenars de llocs de treball sense ser capaços de fer-ho realitat. Sembla que el PSC faci moltes coses, perquè donen grans notícies, però aquestes notícies poques vegades arriben a ser realitat. L'acceleradora d'empreses i el centre universitari són un altre exemple. Insistim: els titulars irreals no milloren la vida de les persones, la política de proximitat, sí".

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès