Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Associació FEMvallès demana al Govern millorar la C-33

24 Novembre 2021 Redacció: Puntvallès

Imatges: Ajuntament Mollet del Vallès

Població: Mollet del VallèsL'associació FEMvallès ha lliurat aquest dimecres al vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, una carta en què reclama la integració metropolitana de l'autopista C-33 un cop s'ha alliberat el peatge de Mollet del Vallès.

El col·lectiu demana que s'executin una sèrie d'accions, com ara completar el nus d'enllaç amb la C-59 i millorar el ja existent amb l'AP-7, fet que facilitaria la mobilitat i augmentaria l'accessibilitat entre aquestes vies.

Reclamen, a més, que es desenvolupin de manera urgent els accessos a la futura estació intermodal de mercaderies ferroviàries de la Llagosta (Vallès Oriental), un dels punts neuràlgics més importants del Corredor Mediterrani, i pacificar la C-17 i la ronda Sud de Granollers al seu pas per nucli urbà.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès