Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ametlla del Vallès celebra la seva Fira de Sant Ponç el proper 9 de maig

3 Maig 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: L'Ametlla del VallèsDesprés del parèntesi de l'any passat en què no es va celebrar la Fira de Sant Ponç a causa de la Covid-19, el diumenge 9 de maig torna amb més força que mai de la mà de l'Agrupació Cultural de Dones de l'Ametlla del Vallès i de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament.

L'edició d'enguany vol retre homenatge a l'esmentada associació, ànima de la fira durant molts anys i gràcies a la qual aquesta celebració s'ha mantingut viva fins als nostres dies.

A causa de la situació sanitària actual, totes les activitats que es faran als jardins de Can Muntanyola s'ajustaran a les restriccions vigents. Aquestes seran:

  • L'Agrupació Cultural de Dones de l'Ametlla farà una presentació de la seva entitat i de la seva història als jardins de Can Muntanyola, de les 10 a les 13h. Hi haurà espais amb informació històrica i rellevant de l'entitat
  • A partir de les 10h s'iniciaran els tallers de cosmètica natural a càrrec de Bucaré, que requereixen d'inscripció prèvia. Tot plegat, amb la col·laboració de la botiga De La Natura: 

Taller sabó natural de 10 a 11.30h

Taller "Oleatos" amb plantes medicinals d'11.40 a 12h

Taller Crema natural per a mans de 12 a 12.20h

Taller de Bàlsam labial natural de 12.30 a 12.40h

Taller de Desodorant Natural de 12.40 a 13h

Els participants han de ser majors de 12 anys.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

l'ametlla del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès