Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'alcaldessa de Santa Perpètua torna a reclamar una reunió amb el conseller d'Ensenyament

17 Juliol 2018 Redacció:Isabel Garcia vol tractar la construcció de l'Escola Els Aigüerols de la població i la possibilitat de conversió del projecte a escola-institut

L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, ha insistit en la necessitat de reunir-se amb el conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, per tractar la construcció de l'Escola Els Aigüerols de la població i la possibilitat de conversió del projecte a escola-institut. La normalització del finançament de les escoles bressol municipals i de l'Escola Municipal de Música i Dansa; la necessitat d'inversió en la reforma dels edificis escolars més antics del municipi; l'increment dels recursos per al desplegament de l'escola inclusiva, tant a Primària com a l'Educació Secundària Obligatòria i la Formació Professional, són altres aspectes que la batlle també vol posar sobre la taula en la seva trobada amb el conseller. L'alcaldessa va sol·licitar la reunió el passat 14 de juny però fins el moment no ha rebut resposta.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res! Temps ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès