Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament declara, amb el vot en contra de Ciutadans, Parets 'municipi contra el feixisme i el racisme'

22 Març 2019 Redacció: 

La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Parets del Vallès reunida aquest dijous a la tarda ha aprovat per 16 vots a favor (Ara Parets ERC, Sumem Parets, NOPP, PDECAT i PSC) i un en contra (Ciutadans) una moció presentada per ARA PARETS ERC que declara Parets com a municipi contra el feixisme i el racisme, i en favor de la convivència en la diversitat.


L'Ajuntament de Parets es compromet a no permetre la celebració de cap acte on es faci apologia del feixisme, racisme, xenofòbia, islamofòbia, judeofòbia, antisemitisme o qualsevol tipus de genocidi.

Alhora el consistori es compromet a condemnar formalment totes les declaracions públiques que facin apologia del feixisme, racisme, xenofòbia, islamofòbia, judeofòbia, antisemitisme o qualsevol mena de genocidi, tant en l'espai públic com en l'àmbit polític.

La moció aprovada assenyala que l'Ajuntament farà una campanya permanent de neteja i control d'activitats que incitin a la discriminació racial, ètnica, cultural, de gènere o orientació sexual, evitant que als carrers i barris de la vila s'hi trobin pintades, cartells, adhesions o fulletons discriminatoris.

Davant de qualsevol agressió feixista, racista, masclista o LGTBIfòbica, l'Ajuntament es compromet a fer una denúncia pública i personal de suport a les persones agredides i valori fins i tot la possibilitat de personar-se com a acusació popular en aquest tipus de casos.

Per últim la declaració aprovada dona suport a la manifestació unitària i plural, contra el feixisme i racisme, que es farà aquest dissabte 23 de març a Barcelona i comunica tots els acords a la Unitat contra el Feixisme i el Racisme del Vallès Oriental.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res! Temps ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès