Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament de Terrassa ha proposat un pressupost de 280 MEUR amb retencions cautelars a l'espera del càlcul de plusvàlua

16 Novembre 2021 Redacció: puntvalles

Població: TerrassaEl ple de l'Ajuntament de Terrassa debatrà aquest divendres el pressupost de 2022, que el govern municipal situa en 280,4 MEUR, vora vint més que els comptes de 2021 (260,55).

El tinent d'alcalde de Serveis Centrals i Govern, Isaac Albert, i la tinenta d'alcalde de Territori, Lluïsa Melgares, han presentat els números per al proper exercici, un cop s'ha conegut la sentència relativa a l'impost de les plusvàlues, i pel qual el consistori aplicarà una retenció cautelar de 12 MEUR a l'espera que es faci el càlcul exacte de l'import. La major inversió prevista en el pressupost ordinari estarà destinada a Espai Públic i Sostenibilitat (87,78 MEUR), seguit de Servei Públic (38,95 MEUR), on s'hi farà un esforç de transformació i digitalització.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès