Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament de Terrassa cedeix a la Fundació Prodis la gestió del bar de l'edifici Els Telers

19 Gener 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: TerrassaL'Ajuntament de Terrassa cedeix a la Fundació Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) la gestió del servei de bar restaurant de l'edifici Els Telers, on també està ubicat el casal municipal de Gen Gran Anna Murià i l'Oficina d'informació a la Gent Gran. Mitjançant un conveni que s'acaba de formalitzar, l'entitat gestionarà aquest servei amb l'objectiu de desenvolupar-hi un projecte de formació i inserció laboral de persones amb capacitats diverses en el camp de l'hostaleria. 

La col·laboració entre Prodis i l'Ajuntament es basa en la cerca de sinèrgies entre dos dels col·lectius amb més risc de vulnerabilitat, el de les persones amb diversitat intel·lectual i/o malaltia mental i el de les persones grans. D'aquesta manera, la Mónica Polo, la regidora de Gent Gran, ha destacat "l'oportunitat que representa aquesta col·laboració per seguir avançant cap a una societat més inclusiva i amb més oportunitats per a tothom, en què es posi en valor la feina que les persones amb capacitats diverses poden oferir i el paper actiu de la gent gran".

La Mónica Polo també ha esmentat que la cessió és fruit de l'aposta del Govern municipal per a un canvi de model en la gestió del servei, aportant una dimensió social. "L'acord amb Prodis converteix un servei rutinari de bar i restaurant en un espai de formació i interrelació, una via d'inserció laboral i una mostra del que poden aportar moltes persones a la societat", esmenta. Al seu torn, Maise Balcells, la presidenta de Prodis, ha afegit que "estem encantats amb les sinèrgies que comporten projectes com aquest, pels quals seguim apostant per tal de seguir formant persones com a ajudants de cambrer, i que ja tenim en marza en casos com la Trama o La Coral". 

El bar restaurant donarà servei d'àpats i cafeteria a les persones residents a l'edifici, on també hi ha habitatges, i a les persones usuàries del Casal d'Anna Murià, però també estarà obert a la resta de la ciutadania amb la voluntat d'esdevenir un espai d'inclusió a la ciutat. Tot seguit, el bar restaurant oferirà un menú de migdia, entrepans, pastes i pastissos, a més del servei de cafeteria, amb productes de qualitat a preus assequibles. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa

El Generali HC Palau segueix intractable a l’OK Lliga Femenina Més info

El Generali HC Palau segueix intractable a l’OK Lliga Femenina

Si marxem a Palau Solità i Plegamans per parlar d’esport, ens hem ...

El CF Mollet es prepara per la represa de les competicions Més info

El CF Mollet es prepara per la represa de les competicions

De la mateixa que la resta de clubs esportius del territori català ...

L’EC Granollers s’enganxa a la zona alta de la taula Més info

L’EC Granollers s’enganxa a la zona alta de la taula

Mentre la majoria de competicions de base segueixen aturades, a causa de ...

El CE Sabadell necessitat de victòries per allunyar-se de la zona baixa Més info

El CE Sabadell necessitat de victòries per allunyar-se de la zona baixa

Un dels altres equips catalans, aquest cas del Vallès Occidental, que està ...

Sergi Mingote, alpinista i exalcalde de Parets del Vallès Més info

Sergi Mingote, alpinista i exalcalde de Parets del Vallès

Volia aconseguir fer els més de 8.000 metres del K2 a ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès