Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament de Sant Cugat sol·licitarà a Foment el traspàs de tres vies que creuen la B-30 per millorar la mobilitat

30 Desembre 2015 Redacció:El ple municipal celebrat dilluns va aprovar –amb els vots a favor de tots els grups municipals excepte C's, que es va abstenir- sol·licitar al Ministeri de Foment el traspàs de titularitat de tres vies d'enllaç que creuen la AP7 / B-30 al seu pas per Sant Cugat. Concretament es tracta del pas soterrat de can Cabassa, el pont de l'avinguda de la Clota (Volpelleres) i el pont de l'avinguda de Roquetes. Poder gestionar aquestes vies permetria a l'Ajuntament fer polítiques de mobilitat que millorin la connectivitat entre el nucli urbà i l'altra banda de l'autopista, on està situat el municipi de Rubí i on s'ubiquen un bon nombre d'empreses i equipaments educatius. Entre d'altres actuacions, l'Ajuntament té la intenció de facilitar el pas a vianants i bicicletes per aquestes vies o millorar la il·luminació del pas soterrat de can Cabassa.

L'Ajuntament sol·licitarà que aquest traspàs de titularitat no tingui cap cost. El traspàs només afectaria a la gestió d'aquestes tres infraestructures, que continuarien sent propietat del Ministeri de Foment. Per aquest motiu, el manteniment de l'estructura o dels fonaments sempre aniria a càrrec del Ministeri.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès