Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament de Sant Antoni aprova la Moció de compromís amb la via unilateral com a únic camí per assolir la independència

11 Febrer 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Sant Antoni de VilamajorEl passat Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor del 28 de gener de 2021 va aprovar la Moció de compromís amb la via unilateral com a únic camí per assolir la independència de Catalunya. La moció va ser presentada per part d'una iniciativa ciutadana de quatre veïns i veïnes del municipi. El text reivindica la legitimitat del mandat popular de l'1 d'octubre de 2017 amb la voluntat que Catalunya esdevingui un estat independent en forma de república. 

La moció també demana el compromís explícit de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor amb la via unilateral com a "únic camí possible" per aconseguir la independència de Catalunya, tot i que no descarta els diàlegs que possibilitin fer efectiva de forma acordada l'autodeterminació votada l'11-O. "L'1 d'octubre marcarà per sempre més un abans i un després en les vides dels milions de catalans que el vam viure, i serà tot un referent per a les generacions futures". "L'1 d'octubre ens va ensenyar que quan la ciutadania, les institucions, els partits polítics i les entitats civils treballen units i alienats per assolir un objectiu, som capaços de posar tot un estat contra les cordes". 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant antoni de vilamajor


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès