Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament de Cardedeu demanda el Banc de Sabadell per un producte financer

29 Abril 2016 Redacció:El Ple de l'Ajuntament de Cardedeu ha aprovat, per unanimitat, interposar accions judicials contra el Banc de Sabadell, demanant l'anul·lació d'un producte financer anomenat "COLLAR BONIFICADO SOBRE TIPO DE INTERÉS", concertat el dia 12/8/2008. De la reclamació se n'espera la recuperació de 635.610,31 € ja pagats al banc, i que no es generin més liquidacions fins a venciment del producte (agost 2023), que estimativament representarien 1.200.000 € més.L'Ajuntament considera que el banc va faltar en les seves obligacions de deure d'informar, transparència, lleialtat i prevalença dels interessos del client, sense advertir dels riscos d'un producte que a més de no ser idoni pels fins ofertats, va néixer clarament esbiaixat en favor del banc.

En el Ple s'ha recordat l'obligació de les entitats locals d'exercir les accions necessàries en defensa dels seus drets, així com que s'ha intentat amb l'entitat financera arribar a un acord extrajudicial, sense èxit.

La demanda judicial, que es presentarà d'immediat als Jutjats de Granollers, es recolza en la profusa legislació bancària i en les sentències més recents del Tribunal Suprem i del Tribunal de Justícia de la Unió Europea.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès