Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai inverteix més de 19.000,00 € en educació

14 Setembre 2021 Redacció: Puntvallès

Imatges: Ajuntament de Bigues i Riells del Fai

Població: Bigues i RiellsAquest estiu, l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai ha executat el seu compromís amb els centres educatius del municipi.

Durant els mesos de juliol, agost i principis de setembre, el Consistori ha atès les sol·licituds formulades per les direccions de l'escola El Turó, de l'escola El Colomer, de l'institut Maria de Bell-lloc i de l'escola bressol municipal La Puput. 

L'Ajuntament ha contractat i executat les diverses millores als equipaments educatius del municipi. Aquestes actuacions han tingut un cost de més de 

15.000,00 €: 

Escola El Turó 
• Porta d'accés a l'edifici principal 

• Millora del sistema de climatització 

• Vídeo porter 

Escola El Colomer 

• Tendals per als espais de joc de les aules d'infantil 

• Millores de seguretat al rocòdrom 

• Proteccions per als espais de joc 

Escola bressol municipal La Puput 

• Millora en el mobiliari de les aules 

Institut Maria de Bell-lloc 

• Millora de l'espai públic municipal d'accés amb la instal·lació de tres taules de pícnic 

Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells del Fai, ha explicat la importància d’invertir en educació: “Des de l’Ajuntament no només es vetlla pel bon funcionament de les instal·lacions sinó que es fa una aposta econòmica en la formació dels infants del municipi i l’estalvi de les famílies”. 


Galiano ha destacat la implicació municipal amb els centres educatius, “molt compromesos amb la creació d’una comunitat educativa” i n’ha posat exemples: “El fet que tant l’escola El Turó com l’escola El Colomer participin al projecte de cultura emprenedora a l’escola (CUEME) o anem al Teatre”. 

Per part seva, el Consistori, ofereix als centres educatius el servei de suport psicològic, la socialització de llibres  de text i, enguany, les llicències digitals, entre d’altres.  

Eva Martínez, regidora d'Educació, ha explicat la tasca de la regidoria: "Un any més, hem aprofitat els mesos d'estiu per fer el manteniment que és necessari als centres educatius per facilitar, a l'equip educatiu i a l'alumnat, la incorporació al nou curs escolar". 

Martínez també ha explicat l'objectiu de les inversions dutes a terme: "Volíem satisfer les mancances que tenien els centres amb les inversions corresponents. Per aconseguir-ho l'equip de conserges municipals i la brigada municipal han treballat tot l'estiu". 

A aquestes millores fetes durant l'estiu, l'Ajuntament hi afegirà d'altres actuacions, que es realitzaran abans d'acabar l'any 2021. En conjunt, entre les actuacions ja executades i les previstes, el Consistori destinarà més de 19.000,00 € a la millora dels centres educatius del municipi, enguany. 

Aquestes actuacions seran possibles gràcies al pressupost municipal i a la concessió de la subvenció de la Diputació de Barcelona. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

bigues i riells


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès