Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'actriu Eva Barceló actuarà a Figaró amb el monòleg Ai Cony!, per commemorar el 8M

1 Març 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Figaró-MontmanyLa setmana del 8 de març a Figaró commemora el Dia Internacional de les Dones. Entre els actes que s'organitzaran per aquests dies, hi ha el monòleg Ai Cony! a càrrec de l'actriu Eva Barceló, de la companyia Teatre de Maleta. L'acte serà el dissabte 13 de març, a les 19.30h de la tarda a la Sala Nou Casino.

Un espectacle d'humor, amor i ovaris dirigit per a tots els públics que pretén donar veu a les emocions, inquietuds i vivències de les dones del segle XXI. Mostrar la seva mirada de la societat que ens envolta: els seus anhels, les seves lluites, la família, el sexe, la professió, l'orientació sexual, la vocació, la maternitat, l'amor, la parella... L'acte és gratuït però cal sol·licitar la invitació prèvia de manera telemàtica. Hi ha temps fins al 13 de març a les 17h de la tarda. Una vegada completat aquest, els dies següents es rebran les invitacions al correu electrònic. 

La sala obrirà les seves portes a partir de les 19h. Per accedir és necessari la invitació i es recomana arribar amb un mínim de 15 mintus d'antelació. L'espectacle és apte per a tots els públics a partir de 13 anys. 

L'acte es durà a terme amb totes les mesures de seguretat i complint tots els protocols establerts pel Procicat. En aquest sentit, l'ús de la mascareta i hidrogel serà obligatori i, abans d'accedir al recinte es prendrà la temperatura a tothom. Es recomana mantenir la distància social en tot moment. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

figaró-montmany


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès