Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Justícia diu que ja està solucionant els problemes de climatització d'alguns jutjats

8 Juliol 2019 Redacció: ACN - Pol Solà


S'ha prioritzat la salut laboral dels treballadors judicials i assegura que l'estat del centenar d'edificis catalans està per sobre de la mitjana estatal

La Conselleria de Justícia ha explicat aquest dilluns que està treballant per solucionar els problemes de climatització de diversos jutjats catalans, que en les últimes setmanes han patit problemes per les altes temperatures i en alguns casos han hagut de reduir l'horari de treball, com els de Sabadell i Girona. Així, els jutjats de Gavà estaran plenament resolts en els propers dies. En tot cas, la "prioritat" ha estat la "salut laboral" dels treballadors dels jutjats, ha dit el secretari de Relacions amb l'Administració de Justícia, Joan Abad, que ha reivindicat l'estat general del centenar d'edificis judicials de Catalunya, "per sobre de la mitjana estatal", recordant alguns casos de problemes importants en jutjats de la resta de l'estat. Respecte els problemes endèmics dels edificis judicials de Martorell i Vic, ha explicat que estan en vies de solució pels propers anys.

Arxius de so adjunts:

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

gavà sabadell girona

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès