Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Ja han començat les obres per a la millora de les entrades i les sortides del barri Can Vilar

1 Desembre 2021 Redacció: puntvalles.com

Població: SentmenatAquest dilluns 29 han començat els treballs d'adequació de les illetes i entroncaments a la Ctra. B-142, als entorns del barri de Can Vilar.

L'Ajuntament informa que dilluns vinent, el dia 29 de novembre, començaran les obres d'adequació de les illetes i entroncaments a la Ctra. B-142, als entorns del barri de Can Vilar. Els treballs consistiran en refer la configuració de les illetes que hi ha venint des de la Ctra. B-142 cap a Sentmenat. Per una banda a l'alçada de l'Av. Filadores, per permetre un millor accés de l'autobús pel c. Repassadores i de l'altra a l'Av. Teixidores, que només serà de sortida. D'aquesta manera, els vehicles que vulguin accedir al barri de Can Vilar ho hauran de fer per un sol accés, pel c. Filadores i s'anul·larà l'accés a l'Av. de les Teixidores des de la carretera B-142.

Quan s'acabi la primera fase de les obres d'adequació de les illetes, de cara a l'any vinent, l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona executaran conjuntament la segona fase de les obres, que consistirà en la millora de la parada d'autobús de Can Vilar. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sentmenat


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès