Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Inici d'obres de construcció d'una vorera a la BV-5103 a Llinars del Vallès

23 Abril 2019 Redacció:Avuí dimarts, 23 d’abril, la Diputació de Barcelona iniciarà les bres de construcció d’una vorera entre els PK 3,0 i 3,28 al marge dret de la carretera BV-5130 a Llinars del Vallès. Durant les obres, que tenen un pressupost d’execució de 159.236 euros i un termini de tres mesos, es mantindrà el trànsit en els dos sentits de la marxa fent un estrenyiment dels carrils a tres metres. Puntualment, en cas que sigui necessari tallar un carril, es regularà el trànsit amb pas alternatiu mitjançant personal.


Actualment, la carretera BV-5103 no disposa d’un itinerari de vianants segregat de la calçada entre les interseccions amb el carrer Tudó i la plaça del Mogent. Els vianants circulen pel voral de terres que no disposa d’enllumenat públic. Per altra banda, tampoc existeix un pas de vianants que permeti creuar la BV-5103 a la intersecció amb el carrer Tudó.

L’actuació comporta la creació d’una vorera accessible en tot el tram., la implantació d’un pas de vianants a la intersecció amb el carrer Tudó protegit amb una esquena d’ase, l’establiment d’una línia d’enllumenat públic a la nova vorera i el nou pas de vianants, així com millores en el drenatge i en la senyalització vertical i horitzontal.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

El Mollet torna a 1a Catalana amb un projecte il·lusionant Més info

El Mollet torna a 1a Catalana amb un projecte il·lusionant

Si parlem de Mollet del Vallès, no podem passar per alt la ...

Blancs i Blaus protagonistes de la festa major de Granollers Més info

Blancs i Blaus protagonistes de la festa major de Granollers

Gran La Festa Major de Blancs i Blaus promou l’enfrontament amistós entre ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès