Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Inaugurades les Oficines Joves del Vallès Occidental

18 Abril 2016 Redacció:La setmana passada es van inaugurar les dues Oficines Joves del Vallès Occidental: la de Terrassa, situada a la Casa Baumann, i la de Sabadell al Vapor Codina. L’objectiu d’aquestes és oferir l’atenció integral necessària per al desenvolupament personal i social dels joves i donar un servei coordinat i d’assessorament, conjuntament amb el Consell Comarcal, als municipis de la comarca.

 

La inauguració, que es va dur a terme dijous 14 d’abril, va comptar amb la presència dels responsables polítics de les diferents administracions autonòmica, comarcal i municipals. Tots ells van coincidir a destacar la importància de disposar d’aquesta eina d’informació, assessorament i acompanyament en el procés d’emancipació dels joves.

 

Com va especificar Marta Vilalta, Directora General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, “les Oficines Joves han de ser veritables portes obertes a noves oportunitats per als joves, on trobaran tota la informació que necessitin, així com recolzament i un suport més eficaç. L’objectiu de les oficines és proporcionar al col·lectiu de joves eines i recursos per possibilitar la seva emancipació de la millor manera possible i ajudar-los a desenvolupar els seus projectes de vida”.

 

Per a Ignasi Giménez, president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, “els joves han de ser una prioritat, i les Oficines Joves han de facilitar l’emancipació d’aquest  col·lectiu, oferint assessorament i recursos a un segment de població que està patint com ningú els efectes de la crisi econòmica, de forma que és absolutament necessari i imprescindible dotar-los de recursos.”

 

Les dues oficines s’han reconvertit en un nou punt de referència de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) de la Generalitat de Catalunya, per atendre els i les joves a la comarca del Vallès Occidental.

 

Els serveis de joventut de Sabadell i Terrassa han esdevingut els punts de referència en l’atenció a la població jove, i durant el 2015 van oferir el seu assessorament a més de 40.000 persones d’entre 16 i 34 anys del Vallès Occidental.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès