Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Illa es queixa al Govern que uns 20.000 catalans es quedin sense poder cursar FP per "no haver fet la feina"

13 Setembre 2021 Redacció: puntvalles

Població: La Roca del VallèsEl president del PSC al Parlament, Salvador Illa, retreu al Govern que uns 20.000 catalans s'hagin quedat sense poder-se matricular a Formació Professional perquè el Departament d'Educació "no ha fet la feina".

 Illa creu que després de cinc anys de recorregut l'executiu actual hauria d'haver previst l'impuls que estan experimentant aquest tipus d'estudis. Illa ho ha dit a Cerdanyola del Vallès, on ha visitat l'institut Jaume Mimó en l'arrencada del curs escolar 2021-2022 juntament amb l'alcalde, Carlos Cordon. En aquest sentit, Illa ha compromès el suport del PSC en els recursos necessaris per impulsar tot allò vinculat amb el sector de l'educació, i ha lloat la bona entesa entre l'Ajuntament de Cerdanyola i els instituts del municipi.

Illa ha apuntat que no es pot deixar de posar de manifest que després de cinc anys de recorregut per part del Govern actual, "no es pot dir que ve de nou l'impuls que s'està donant a la Formació Professional". En aquest sentit, ha lamentat que els alumnes s'hagin quedat sense poder cursar els seus estudis, motiu pel qual estén la mà perquè aquesta situació es resolgui."Ens juguem el futur en l'educació", ha assenyalat Illa, comprometent el suport del PSC en "els recursos necessaris" en aquest sector.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

la roca del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès