Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Han començat les obres del monestir de Sant Cugat

21 Octubre 2021 Redacció: puntvalles

Població: Sant Cugat del VallèsAquesta setmana han començat les obres per restaurar el vessant de llevant de la muralla que envolta el Monestir de Sant Cugat del Vallès.

Els treballs permetran rehabilitar les tres torres i els trams de la paret que es troben malmesos, a la vegada que també s'actuarà en la torre hexagonal, que es convertirà en mirador amb accés a través de visites guiades. En els propers mesos també començaran cinc noves actuacions de restauració per recuperar i posar en valor el conjunt monumental del Monestir, i es faran sondeigs arqueològics per plantejar futures actuacions, l'adequació de l'entorn immediat i la retirada de la vegetació que compromet la conservació de la muralla per estar-hi en contacte. L'actuació en global arriba als 1,3 MEUR.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant cugat del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès