Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Granollers promou el comerç local amb el sorteig d'entrades per anar al cinema i al teatre

17 Febrer 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: GranollersEl mes de febrer les associacions de comerciants del Congost i de Comerç Ral de Granollers han iniciat una campanya per incentivar el comerç en aquest dos barris de la ciutat. Amb el lema "Comerç Ral, sona bé" i "Comerç Congost, sona bé", les dues associacions de comerciants i l'Ajuntament de Granollers volen promoure el consum i les compres en comerços de la ciutat, al mateix temps que volen donar suport a la cultura local, dos sectors que han patit fortament les conseqüències socioeconòmiques de la pandèmia de la Covid-19.

La campanya tindrà lloc del 8 al 26 de febrer i consisteix en el sorteig de 12 entrades dobles per anar al Cinema Edison i 4 entrades dobles pel Teatre Auditori de Granollers. Per participar, només s'haurà de comprar en algun dels establiments adherits a la campanya i llençar la butlleta dins les urnes que disposaran cadascuna de les botigues. Es repartiran un total de 5.000 butlletes i el sorteig es farà l'1 de març. Els guanyadors podran gaudir de les entrades al cinema i al teatre durant els mesos de març i abril. 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès